290413 - Måndag.

Tänkt plugga lite mera tills Australien/Nya Zeeland provet som vi har på torsdag. Men istället så hittade jag en hel massa fina fotografier på landet och fastnade här istället, haha! Men nu (efter att jag visat fem av mina favoritbilder), nu ska jag gå och plugga istället. 

Redo för sommar.

Summer lov'in.
Sommaren får gärna komma nu på en gång. Tack. 

Nike Pegasus 29.

Köpte ett par nya löparskor i går också! Ett par Nike Pegasus 29 (tror att de hette så i vilket fall!). Apsköna och snygga tycker i alla fall jag. Färgen är nog i verkligheten mest lik färgen som skorna har på bilden högst upp, typ en stark magenta rosa. Gick in dom idag och kan redan nu säga att de är de skönaste par skor som jag någonsin ägt. 

I'm back!

Efter några månader men bloggpaus är jag tillbaka på bloggfronten igen! Men den här gången med nytt bloggnamn, ny design (som nästan är klar) och en massa ny insperation (och med ett nytt objektiv!). Och förhoppningsvis håller sig blogglusten i sig längre än förut nu, let's do this. 

Hej! Marielle heter jag och här på min blogg samlas insperation från alla håll och kanter, fotografier, mode, vardag och en hel del annat!