England #1.

Innan vi hoppade på bussen som körde oss till flygplatsen! Tror att det var här de flesta förstod att vi faktiskt skulle åka till England, så var det i vilket fall för mig. 
Bilder från York, dit vi åkte tåg efter att ha sovit en natt i London. Härifrån åkte vi tåg vidare till Scarborough - där vi blev hämtade av våra familjer (vi fick dock åka taxi till våran, haha!).
Såg första dubbeldäckaren här också! 
Nämde jag att vi satt och väntade på tågstationen i fyra timmar också? 
Här framme i Scarborough! Första heldagen där. Påväg till våran engelska lektion vid Grand Hotel. Där, som sagt, t.ex. Winston Churchill ska ha bott en gång i tiden! 
Rummet vi hade lektionen i skulle tydligen vara ett av de finaste där fick jag höra, men jag var faktiskt lite mera imponerad över utsikten! På översta bilden ser man "stads" delen, där vi höll till mest. 
Sedan drog vi på en liten mini-shopping, både med tanke på utbud och vad jag fick med mig hem - en tröja. 
Små mysiga hus fanns det gott om längst alla gator. 

Tänkte bara passa på...

... att hälsa grattis på födelsedagen till min mamma! Tack för att du står ut med oss, haha. Älskar dig! 
 

Summerbreeze.

Summerdream.
Byxor Monki // Linne HM // Stråhatt HM // Skor Nelly // Nagellack Orly
 
Byxorna från Monki måste kikas på så fort som möjligt känner jag. 

I'm back!

Här har det varit tyst alldeles för länge, men jag har faktiskt haft ganska så bra anledningar till det. Jag var ju som sagt i England under två veckor, och hade då bara internet medan vi bodde hos familj i princip.
Sedan när vi kom hem så var det ju bara några dagar kvar tills skolavslutning (!!) och då orkade jag inte lägga ned så mycket tid på att blogga i mellan de tre dagarna.
Efter skolavslutningen så for jag, min familj och en kompis familj iväg utomlands och var borta i en hel vecka. Och nu de sista dagarna så har jag gått någon slags utbildning för att kunna bli egen företagare i sommar med Gabbi! Det kommer komma upp en hel del bilder från både England och Bulgarien under en snar framtid, speciellt från tiden i England, så stay tuned inför det.

(Fixade iordning en ny bloggdesign lite snabbt förresten, om den inte syns så tryck F5, är inte helt nöjd - men var spytrött på den förra.)
 

Nativ.

OneRepublic - Burning Bridges.
OneRepublic - Life in colour.
OneRepublic - What you wanted.
OneRepublic - Something i need.
OneRepublic - Can't stop. 
 
Minns att jag tyckte det var häftigt när jag var liten att vissa tyckte om samma band hur länge som helst. Olivia tyckte till exempel om Jimmy Jansson hur länge som helst, var aldrig något för just hans musik dock, men jag minns att jag konstant försökte hitta ett band jag tyckte om alla låtar hos. Har inte hänt förrens nu dock, med OneRepublic. Har gillat deras musik hur länge som helst men det nya albumet - det är helt galet bra?! Finns inte en enda dålig låt, de ovanför är mina favoriter just nu. 

Hej! Marielle heter jag och här på min blogg samlas insperation från alla håll och kanter, fotografier, mode, vardag och en hel del annat!